Rapport maken

Onder de knop RAPPORTEN > Rapport kan je jouw Milieubarometerrapport samenstellen.

Als je meerdere barometers hebt, selecteer je eerst aan de rechterkant de Milieubarometer waarover je het rapport opvraagt. Je start dan met onze voorselectie voor de samenstelling van het rapport. Pas deze selectie aan via de keuzevakjes.

Algemene instellingen:

Grafieken,

Overige onderdelen:

De titel van het rapport wordt samengesteld uit de Organisatienaam en/of Milieubarometertitel.

Onderaan het formulier kan je een inleiding/toelichting op jouw rapport toevoegen.

Klik op 'maak rapport' om een PDF te downloaden.

Geen rapport (door pop-up blocker)?

Wordt er geen rapport gemaakt,dan komt het waarschijnlijk door een pop-up blocker. Kijk in je browser boven of onderaan of er een melding staat dat jouw browser een pop-up heeft geblokkeerd (in Chrome is dit een onopvallend icoontje in de adresbalk). Je kunt kiezen om pop-ups eenmalig toe te staan of altijd voor deze website. Klik daarna nog een keer op 'maak rapport' om het rapport te maken.

Waar vind ik het rapport na het downloaden?

Waar het rapport op jouw computer/server wordt neergezet hangt af van de instelling van jouw browser (en heeft niets met de Milieubarometer te maken).

Browsers hebben allemaal ergens in het menu een functie om de laatste downloads weer te geven. Je kunt hiervoor ook de toestsenbordcombinatie 'ctrl-j' gebruiken (werkt in ieder geval in firefox, chrome, internet explorer).