Wisselen tussen organisaties

Je kunt toegang hebben tot meerdere Milieubarometeraccounts (van verschillende bedrijven). Wanneer je inlogt zie je in het startscherm tot welke organisaties je toegang hebt.  Selecteer de organisatie waarvan je de Milieubarometers wilt bekijken of invullen.

Staat er een sterretje achter de organisatie, dan ben je de beheerder van de Milieubarometer van deze organisatie.

Wisselen tijdens invullen

Als je eenmaal in het Milieubarometeraccount van een organisatie aan de slag bent kan je switchen naar een andere organisatie door op het Menu te klikken. Je ziet rechts (groene letters) alle organisaties waar je toegang tot hebt.