Labels

Grote bedrijven, met meer dan 10 vestigingen, kunnen de functie Labels gebruiken om een selectie van hun barometers te clusteren. Op deze manier kunnen zij een snel overzicht krijgen van de verschillende regio’s, BVs of type vestigingen (bijv. werkplaatsen en kantoren).

Label aanmaken

Een nieuw label aanmaken gaat als volgt:

1. Ga naar Menu en selecteer onder functiebeheer de tab ‘labels’
  2. Klik op de knop ‘+ voeg label toe’
  3. Vul nu het titelschermpje in. Bijvoorbeeld: “BV-naam”, “regio” of “type bedrijfsvoering”
  4. Selecteer de betreffende barometers voor dit cluster
  5. Klik op de knop ‘label toevoegen’

Werken met labels

Nadat je een Barometer aan een label hebt toegevoegd zie je deze in het beheerscherm achter de Barometertitel. De Milieubarometer selecteert automatisch “alle labels”, je kunt dit wijzigen door op het uitstekende groene balkje rechtsboven te klikken en een ander label te kiezen. Er kan één label tegelijkertijd worden bekeken.

Label aanpassen/wijzigen

De eigenschappen van een label aanpassen gaat als volgt:

1. Ga naar menu en selecteer links onder functiebeheer de tab ‘labels’
  2. Klik vervolgens op de groen onderstreepte titel van één van de bestaande labels
  3. Bewerk de titel of de barometerselectie

Label verwijderen

Een label verwijderen gaat als volgt:

1. Ga naar menu en selecteer links onder functiebeheer de tab ‘labels’
  2. Vink 1 of meerdere labels die je wilt verwijderen aan
  3. Klik op de knop: ‘ verwijder label’. Je verwijdert zo alleen het betreffende label, en niet de bijbehorende barometers.