Mijn profiel

Jouw eigen gebruikersgegevens kan je aanpassen via het gebruikersprofiel in het Menu. Je kunt hier de volgende gebruikersgegevens aanpassen.

Let op, het e-mailadres dat je hier invult is ook het mailadres waarmee je inlogt en waarop je de Milieubarometernieuwsbrief ontvangt.

Wachtwoord aanpassen

Tijdelijk switchen van taal

Je wisselt naar Engels (Envirometer) door rechts bovenin in het labeltje 'English - Nederlands' op English te klikken.

Heel de Milieubarometer is dan in het Engels, ook de helppagina's, de namen van de milieu-items etc. Alleen notities, titels van barometers en andere door jou ingevoerde informatie worden niet vertaald.