Automatische gegevensimport

De Milieubarometer kan gegevens importeren, zoals energieverbruiken van een energieleverancier/meetbedrijf. Dit werkt met een API (Application Programming Interface).

Hoe werkt automatische gegevensimport in de Milieubarometer?

Heeft jouw leverancier nog geen datakoppeling met de Milieubarometer, maar wel een dataportal waar je zelf jouw gegevens kunt opzoeken dan kun je jouw leverancier vragen of hij ook een datakoppeling met de Milieubarometer wil maken. Welke leveranciers al wel datakoppelingen met de Milieubarometer aanbieden lees je op de Milieubarometerwebsite.