Jaar/jaren toevoegen

Een nieuw barometerjaar aanmaken (al dan niet met ondertitel):

1. Ga naar 'beheer'
  2. Klik op de knop "Jaar toevoegen" onderaan de lijst met jaren.
  3. Vul in:
  4. Klik op 'Jaar toevoegen'.

Je kunt zoveel jaren toevoegen als je nodig hebt.

In meer barometers hetzelfde jaar toevoegen (zonder ondertitel)

Heb je meer barometers, dan kan je hetzelfde jaar aan verschillende barometers tegelijk toevoegen. Hierbij kan je geen ondertitels toevoegen. Als het jaar in een of meer barometers al bestaat wordt het in die barometers niet toegevoegd.

1. Ga naar ‘beheer’
  2. Klik op de knop ‘+ jaren toevoegen’
  3. Kies in dit scherm het juiste toe te voegen jaar en selecteer de barometers aan welke je het jaar wil toevoegen
  4. Klik op ‘toevoegen’.