AANBOD VERENIGING SPORT EN GEMEENTEN VOOR GRATIS MILIEUBAROMETER

VSG biedt haar leden aan om gratis de Milieubarometer te gebruiken om een nulmeting van haar binnensportlocaties uit te voeren.

De Milieubarometer is een duurzaamheidsmonitor en maakt de milieuprestaties van een organisatie eenvoudig en snel zichtbaar. In één oogopslag ziet u welke milieuaspecten het zwaarst wegen in uw organisatie en op welke punten u kunt besparen. Op http://www.milieubarometer.nl/ kunt u meer informatie vinden.

VSG wil graag met u samenwerken en u ondersteunen bij energiebesparende maatregelen en de bijbehorende CO2-reductie. Meten is weten en daarom schenkt VSG u een gratis nulmeting met dit handige online meetinstrument.

Het aanbod omvat het volgende:

  • Als u lid bent van VSG, draagt de VSG alle kosten voor het startabonnement op de Milieubarometer t.w.v. € 198 (excl. BTW, prijspeil 2019), geldig tot en met 31-12-2020;
  • Na bevestiging van uw aanmelding krijgt u direct toegang tot uw Milieubarometer;
  • Het startabonnement omvat één Milieubarometer.
  • U kunt uw abonnement uitbreiden en extra Milieubarometers aanmaken om de Milieubarometer voor meerdere sportaccommodaties te gebruiken. De kosten van deze uitbreidingen worden ook door VSG betaald;
  • Het startabonnement wordt op 1-1-2021 automatisch beëindigd;
    • Voor afloop van het startabonnement krijgt u een e-mail. Mocht u wel gebruik willen blijven maken van de Milieubarometer dan kunt u het abonnement verlengen. De kosten hiervan bedragen dan € 70 (excl. BTW, prijspeil 2019) per Milieubarometer per jaar;
  • Als u gebruik maakt van dit aanbod via VSG geeft u toestemming om uw gegevens anoniem te gebruiken om de gemiddelde milieubelasting en kengetallen te bepalen van sportlocaties.
  • Bent u een van de eerste zes aanmelders, dan kunt u ook gratis gebruik maken van de Milieubarometerscan voor binnensportaccommodaties een controle en analyse van uw ingevulde Milieubarometers.
  • De gegevens die u in de Milieubarometer invoert kunnen niet zonder uw toestemming door derden worden ingezien.

De Milieubarometer is ontwikkeld en wordt onderhouden door Stichting Stimular. Voor vragen over dit aanbod kunt u contact opnemen met dhr. R.L. Brounen (070 – 373 80 55, r.brounen@sportengemeenten.nl) van VSG.

Voor vragen over het invullen en het gebruik van de Milieubarometer kunt u contact opnemen met de helpdesk van Stichting Stimular (010-238 2828) (maandag tot en met vrijdag 09.00 – 17.00 uur).

Help
English - Nederlands